O projektu

wine van kombi volkswagen transporter t2

Začetki Wine Van-a

Volkswagen T2

Kdo si ne bi želel lastiti enega izmed kultnih bullijev, ki so nekoč risali nasmehe na obraze ljudi, ko so se vozili bodisi na delo, zabavo ali dopust? Vsak izmed teh kombijev je velika zakladnica neprecenljivih spominov. Prav zato bi bilo neodgovorno od nas, če bi tega bullija in vse njegove spomine preprosto pustili zgniti. Nakup je torej bil neizbežen.

Toda kaj narediti iz našega kombija, da bo nekaj posebnega, da bo spet lahko razveseljeval množice? 

Slovenija

Vinorodna dežela

0
Vinorodne dežele
0
Vinorodnih okolišev
0 k
ha vinogradov

Od vw do wv

Wine Van

Zamisel, kaj narediti iz našega kombija, se je ponudila kar sama po sebi. Beseda Volkswagen v slovenskem jeziku pomeni “ljudski avto”. Takoj je postalo jasno, da prenovljen kombi mora biti namenjen ljudem. Razmišljali smo naprej in ugotavljali, kaj bi lahko naš kombi ponujal. Med raznimi zamislimi smo se vedno znova vrnili k vinu, saj je Slovenija bogata z vinogradi, odličnim vinom, obenem pa imamo tudi najstarejšo vinsko trto na svetu. Izbira imena je bila nato zelo enostavna, saj smo kratico znamke VW zgolj obrnili in dobili WV – WINE VAN.

Wineman / Winewoman

Kupi majico

Z nakupom majice WINEMAN ali WINEWOMAN boste pripomogli, da bo WINE VAN hitreje zapeljal na cesto in dostavil odlično slovensko vino do vas.

wine van vinski bar šank točeno vino 1

Wineman / Winewoman

Wine Van Bar

Do takrat, ko bo Wine Van zapeljal na cesto, ga bo nadomeščal Wine Van Bar, ki je narejen iz bullijeve karoserije. Brez skrbi, nismo žrtvovali našega Wine Van-a, temveč smo bar naredili iz drugega kombija. Popestrite si svoje dogodke z nepozabnim kozarcem vina iz našega Wine Van Bar-a.

Izberi svojo majico in podpri projekt

Želimo, da je brskanje po naši spletni strani čim bolj prijetno, zato uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem soglašate, da se z uporabo piškotkov strinjate.